Nina Larsson

Ambassadör

Jag har erfarenhet av:

Vilken form av psykisk ohälsa har du erfarenhet av? Och på vilket sätt?

Jag har erfarenhet av ADHD, PTSD, Ätstörningsproblematik, missbruk.

Men även om ångest, mani, självskadebeteende, Depression.

Jag har diagnoserna ADHD OCH PTSD min dotter har också ADHD

Jag har haft mycket ångestproblematik i mitt liv. Jag har varit suicidal och jag har självskadat mig. Jag har både haft problem med svält men också problem med frosseri. Jag har vuxit upp med en alkoholiserad far.

Har även kunskap i Borderline och viss kunskap om Bipolär då jag blev fel diagnostiserad.

 

Berätta vad din föreläsning handlar om/är uppbyggd på:

Försök ge en så tydlig bild av vad besökarna kan förvänta sig av din föreläsning. Pratar du till exempel om livet med Aspberger med både humor och allvar? Eller blandar du din föreläsning med sång och musik?

Jag berättar på ett försök till ett lättsamt sätt att återberätta min livs story. Inte så lätt då min resa har varit tung och hård med mycket misär så som pedofeli, insest och gruppvåldtäkter. En story om mig från trasig till hel. Hel på så vis att jag är lagad inte en ny människa.

Och vad tror du att mottagaren har för behållning/nytta av att se din föreläsning. Får hen en större förståelse, en aha-upplevelse, kommer den förstå hur viktigt bemötandet är …?

Publiken får en djupare förståelse i hur en atypisk maskrosbarn överlevt. Den får lära sig vikten i bemötanden inom vården.

Om du kan/brukar anpassa och förändra din föreläsning efter var du föreläser – berätta det.

Jag anpassar mig alltid efter önskemål i både innehåll och tid.

Kort beskrivning:

För att direkt vid bilden och namnet ska kunna se vad respektive ambassadör föreläser om (så att besökaren snabbt ser om den vill gå vidare) behöver vi ha en “kortkortkort-variant” av vad ambassadören erbjuder.

Så om du skulle ge en kort förklaring, med bara några ord, som beskriver vad du föreläser om – hur skulle den se ut.

Exempelvis: Autism – problem eller gåva? Att vara förälder till barn med NPF. Strategier för livet med Aspbergers syndrom.

 

“Jag ville inte dö bara aldrig ha funnits”

Jag berättar om mitt liv som maskrosbarn, mina psykiska problem och även om hur det är att ha lev som barn med nära anhörig med missbruksproblem.

Min resa från sjuk till frisk.

Övrigt:

Finns det något mer som du tror kan vara värdefullt att ha med på din presentation? Berätta.

 

Jag har erfarenheter från båda sidor. Alltså både som patient och som vårdare. Jag är utbildad til Humanistisk-behandlingspedagog.